Každý máme svou káď bolesti, ve které se čas od času koupeme, topíme se a lokáme ten jed... Je důležité najít její příčinu a snažit se s ní pracovat, postavit se čelem.
I lidé zářící štěstím mají ve sklepení své duše takovou káď. Stejně jako ti, které teď bolest sužuje, budou zase zářit štěstím.
05.06.2024 09:35:16 | Lesní žínka
No jo. Jsem už prastár a necítím nic krom tu a tam zápachu z popelnic.
05.06.2024 09:08:27 | Jan Kacíř