Logicky

Logicky

Ptáci za oknem zpívají hezky docela,
ale já, náladu mám jak včera,
pláču, když dotknu se tvého těla.
Když večer ulehla, tak logicky nevěděla,
že chladná smrt vedle ní ležela.

Bajonetem mířím do středu tvého srdce,
prostěradlo zrudne krví lehce.
Konec života, to nikdo nechce.
Zachránit se, ale jde těžce.
Konec našeho konce.
Autor CyberDragon, 05.06.2024
Přečteno 50x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Smutek cítím.

05.06.2024 06:46:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí