Zeď naší lásky

Zeď naší lásky

Láska připomíná ztrouchnivělou zeď,
V noci odpálíš ji dynamitem.
Hromady suti všude kolem.
Poslední schůzka, poslední sbohem.

Ústa, vynáší jen jednu odpověď.
Řveš, jako nikdy do teď:
„Další! odpálit hned!“
Zdivo, kosti mé složily se.

Tvá slova chutnají jak med,
Nad destrukcí máš dohled.
věnuješ mi poslední mrazivý pohled.
Mrtvý počkám, než se rozední.
Autor CyberDragon, 06.06.2024
Přečteno 47x
Tipy 3
Poslední tipující: Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně zní.

06.06.2024 07:12:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí