Sochařka
Učinila hlínu živou
v sen,
co ruce talentem
se kývají.
Dílo dokončila
a pak se rozbrečela
ve smutku ověnčena.
Socha stojí.
Ona je bílá
a zase vykořeněná.
Emoce jsou lávou.
Zůstávají
za šikmou stěnou.
V slzách je život
za oponou.
Originální je svět umělkyně.
Mluví tiše
a plaše.
Přečteno 104x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, kapradí, Sonador, enigman, Kan, IronDodo, Paulín, martinaV, Anfádis, Pablo Kral, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)