Empty
Anotace: lehce depresivní náladovka
Prázdnej byt
A prázdnej život
Humor se vytratil
Řídí autopilot
Prázdný lahve
Žízeň však stále
Nevtipnej šašek
Zbyl místo krále
Prázdnota v srdci
Zlomená mysl
Chcíplý vnitřní díťe
Ztrácí se smysl
Prázdný jsou emoce
Vyčerpány síly
Prázdný plány
Čímdál tím vzdálenější cíli
Prázdný i chuťe
Prázdná motivace
Čas není léčitel
Ráno moudrý rádce
Prázdný jsou dny
Probdělý noce
Zůstal jen zmar
Uvnitř duše sobce
Ostrý břit žiletky
Vábí více a více
Rakev však prázdná
Tak nepalte svíce...
Přečteno 77x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, Tomcat, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)