Vetchá
Stařena jde na svůj hrob
dívá se do okovů
těsné minulosti.
Počítá vrásky
a je smířená.
Jednou poslední báseň
bude s ní upálená.
Odhazuje prázdný list.
Tam v nebi
mu bude líp.
Hlína porodí slova
a bude žít
v semenech
poetickým rájem
a čistá.
Věří.
V kráse uhasíná.
Přečteno 95x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, Frr, Fialový metal, jort1, Sonador, RadekČ, Chane, Ondra, Marťas9, Paulín, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)