Ztracen

Ztracen

Ztracen ve vlastním vesmíru,
místo cest hledajíc snadné zkratky,
rozloučit se ve věčném smíru,
hlavu vsunout do oprátky.

Ztracen ve vlastní galaxii,
dlouhá, zkyslá, mléčná dráha,
srdce v náhlé arytmii,
mysl z temnoty se vyjít zdráhá.

Ztracen ve vlastní hvězdokupě,
labyrint, zdá se, bez východu,
ve slepých uličkách bloudím tupě,
tak jako mladík při rozhodu.

Ztracen na planetě vlastní,
dost bylo gest, slov a činů,
zavřít oči, naposledy se zasnít,
pak přijmout svůj trest a vinu.
Autor Seegr, 07.06.2024
Přečteno 72x
Tipy 9
Poslední tipující: Jordliana, jort1, Jan Kacíř, Psavec, cappuccinogirl, mkinka, girasole
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc pěkně zpracovaný téma "ztracení se"...taky občas bloudím...

07.06.2024 15:49:30 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí