Smrt

Smrt

Nevím, co se se mnou děje,
můj příběh ke konci spěje.
Spěje a já nevím kam,
možná je to pouze klam.
Klam mé smysly upravuje,
co se to teď se mnou děje.
Pohled prázdný, šedivý,
jako nebe za zimy.
Láska bolí stále víc,
ze mě zbylo pouhé nic.

Smrt, tu jsem právě potkal,
můj život tím náhle skonal.
Miluji tě stále víc,
ze mě zbylo pouhé nic.
Autor Jaromír Jakub Adam Erben, 07.06.2024
Přečteno 89x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Víš já ti poradím zvířátko, budeš se mít o co starat a budeš mít lepší myšlenky.

07.06.2024 17:16:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí