Špatný sen

Špatný sen

Špatný sen

Špatný sen
v něm utrpení
zavření na zámek
těžce nakažení.

Nakažené obě
já i moje dcera,
obě prý žít v domě
kolem jenom stěna.

Prosím, prosím Boha...
,, Proč i moje dítě ? "
Ještě je moc mladá,
nezná to pravé slůvko                                             ... Miluji tě ... 

Na odpověď čekám
pot mi stéká po těle,
volám, křičím ze spaní
zavří jen mne do cele.

Probouzím se mokrá
jsem doma, i s dcerkou,
že sen dopadl dobře
mám radost vážně velkou.

Autor Marťas9, 08.06.2024
Přečteno 41x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Psavec, Anfádis, martinaV, zase já, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí