Nikdo mě nemiluje,
nikdo mi lásku najevo nedává
Každý mě odsuzuje,
někdo mi něco pořád přikazuje
Jsem zoufalá, oporu u nikoho nenacházím,
každý den výčitky či nadávky poslouchá
O všechno i všechny se starám,
ale o mě nikdo nepečuje
V tichu mě rány bolí,
smutek v mém srdci sídlí
Však mě ještě neopouští,
radost zatím nahradí
Z ničeho nic láska zmizela,
jako dým se vypařila
Jako v začarovaném kruhu se dokola točím,
cestu ven z něho snad ani nenajdu
Smutek mě stále obklopuje,
nikdy se ho už nezbavím
Žádná naděje nepřichází,
cítím, že mě opouští
děkuji moc, kapučínko, tvá slova mě posilují, ale už se nechci takto trápit, protože si spíše tím ublížím
09.06.2024 19:08:57 | Misha
Mišulko, energii ode mne... zavři oči, zpomal krok, zastav a čerpej, pohlazení posílám*
08.06.2024 20:39:18 | cappuccinogirl