2023 december

2023 december

na modrém moři ani mráček,
a bílé vlny září líbezně,
kéžby pohledět na tolik vzpomínek,
nebylo by tak těžké bezmezně.

každým dnem kouř vychází z oken,
v němž skrývá se smutek mladých dívek,
nadějí své mysle plní snem,
jejichž oči jiskří z temných dálek.

je půl druhé ráno,
snažím se zbavit těch mráčků,
pulzující na mé duši přáno,
mezi řádky píšu ztracená,
- jsem už unavená
proč furt nejsem v pořádku?

Chci spát,
avšak moře zčernalo.
Autor Leazz, 08.06.2024
Přečteno 57x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, mkinka, enigman, cappuccinogirl, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

to přijde...

09.06.2024 00:35:07 | enigman

líbí

Vítej u nás, děvče.

08.06.2024 23:59:21 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí