Kurýr nestihl se ohřát

Kurýr nestihl se ohřát

Přinesla mi navoněný dopis.
A v něm můj chorobopis.
Nejde přečíst - neřád,
hrozný škrabopis.

Povedlo se brzy z rána,
rozluštil jsem nějaká slova.
Místnost vyplnila tma.
Nyní čtu: zemře zítra.

A vlastně proč ne?
Vždyť je to klidně možné.
Umřít kvůli lásce,
nejde jinak.
Autor CyberDragon, 09.06.2024
Přečteno 55x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, martinaV
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí