taTI

taTI

Odešel si brzy, já jen tak nepřijdu.
I když neco uvnitř bolívá mě,
snažím se býti v klidu
Děkuji tobe i mámě,
dnes peču ti dort,
zapalují svíčku.
Život je takový sprint, prostě sport.
Už 20let, zdobím ti ho v sobě.
Zpívám teď tiše, co hrál si na kytaru za písničku.
Tuhle písničku chtěl bych ti lásko dát,
ať ti každý den připomíná.....
Nechám tě zas v klidu spát,
já jen, že ani tvůj syn na Tebe nezapomíná,
i když uz je to věčnost.
Oslavují tvé narozeni,
ne ten den, kdy to co dítě nechce stane se ve skutečnost.
Tak zase za rok,
dáme si sraz.
Snad udělám další pokrok,
než i mé tělo zchladí v boxu mráz.
Všechno nejlepší,
zase jdi, je čas.
Autor zde.neck, 09.06.2024
Přečteno 49x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí