Nejsou tu napořád
plíživé stíny,
s nimiž se táhne smrad
nejhorší kocoviny.
Když mejdan skončil,
tak svítání bolí.
Na paprsku se oběsil
pach od mrtvoly.
Zcela vážně.
Hodně vysoká laťka.
Zkrátka
Hodné ST1*
Ať se Ti daří Martino.
10.06.2024 08:36:40 | Fialový metal