Ponurá
Ráno se neptá,
pohledu v rozbřesku
na bezdomovce.
To bylo na Hloubětíně.
Houkačky bzučí
v membráně výkřiků.
Bez oslovení
svíráš ruku.
Život je jako žvýkačka
připravená
z divné gumy.
V té puse se lepí
a udržet jí -
je umění.
A někdy vyplivnutí
v koutcích bolí,
to když pod nohami hoří.
V taktu dní.
Je pondělí
a tělo se klátí
pomalu do nevědomí.
To šílené.
Pondělí.
Au v němotě
sakra bolí.
Přečteno 107x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Marťas9, Niška, Paulín, jort1, Ondra, Psavec, Anfádis, Tomcat, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)