k čemu jsou peníze, když je nemáš s kým utratit...
11.06.2024 18:41:24 | nerez
U sta hromů
Chtěl jsem jít domů
(Psát trilogii)
(Psát o nostalgii)
A ejhle dílko
Co zaujalo
Co mě přibrzdilo
Co mě zastavilo
Na přechodu pro chodce
(Ať si troubí)
(Ať si nadávají)
Teď nehnu se o píď !
Než vychutnám si ...
A pak pár krejcárků
Pod kola
Plné vášní
Místo rukavice hodím.
***
Skvělé Jíťo.
11.06.2024 13:47:09 | Fialový metal