Anotace: Smutná báseň o ztrátě smyslu života?
Kdybych věděla, že je to naposled, co jsem tě včera líbala,
Líbala bych tě déle, abych si tvé rty zapamatovala.
Kdybych věděla, že to bylo naposled co včera jsem s tebou usínala,
Nespala bych celou noc, a do svítání se na tebe dívala.
Kdybych věděla, že včera naposledy pocítím tvé objetí,
Objala bych tě pevněji,aby mi tva vůně navždy utkvěla v paměti.
Kdybych věděla, že Budu někdy bez tebe sama životu čelit,
Já snažila bych se od tebe ještě více naučit.
Kdybych věděla, že přijde den, co mě náhle opustíš,
Své srdce bych ti nedala, nevěřila sem že naše,, NAVŽDY” porušíš.
Kdybych věděla, že nejsi moje NAVŽDY..Ale jsi moje lekce,
Už dávno bych na naši lásku sháněla vhodné a účinné korekce..
"abych si" zapamatovala ne "aby jsi", pak "utkne se v paměti" je nesmysl, to nejde si vymýšlet slova, pokud to neděláme záměrně
chyb je hodně a projev je neliterární, v tomto případě to tolik nevadí, dokresluje to situaci opuštěné dívky, její skutečnou slabost a potřebu podpory. Tím chci říct že básnička má jazykové chyby, ale důvěryhodná je a přináší důležité poselství: lidé buďte si věrní, dodržujte své slovo, nedělejte druhému bolest.
12.06.2024 06:53:04 | Ezop
https://youtu.be/KpopMVesOSo
https://youtu.be/P_XguuxLo10
Celej život je o tom, jaké potkáš lidi.
11.06.2024 19:41:44 | Krahujec