Intermezzo

Intermezzo

Brána smrti otevřela svou náruč

Jindy krásný den pohltila mlha a temné stíny
Hlavou každého probíhají teskné splíny

Měl ji každý trochu ve svém srdci
Žila ráda v zlaté kleci

Vracela se toho rána z velké dálky
Kvílení brzd a pak ticho
Policie sepisuje záznam nad vonícími šálky

Loučíme se tiše nyní tedy
Již nespatříme její krásné dredy

Mlha zahaluje tento den
Snad jen vzpomínka či špatný sen.
Autor neptolius, 12.06.2024
Přečteno 30x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Marťas9, J's .., Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí