Poslední den lásky

Poslední den lásky

Nad střechou krvácí slunce,
na duši dlouho rostl mi kaz.
A ty v tento pochmurný čas,
vyvrhla jsi mé emoce.

A já se strachem..
Dusím se ve vlastních slovech:
Mělas mě ráda - občas?

Otočíš kudlou v mých střevech,
přitom šeptáš mi něžně:
Řveš moc nahlas!
Dusíme poslední života zápas.

Bolest objeví se v záchvěvech,
střídá se se smutkem zas.
Krev na tvých šatech,
je lásky mé důkaz.
Autor CyberDragon, 13.06.2024
Přečteno 66x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí