Vězeň času

Vězeň času

 

Čas rozsel vzpomínky z pytle.

Z bezedného pytle na smetí.

Zůstaly ty špatné   zbylé

a krásné si   nepamatuji.

 

Co bude až se rozsypou?

Poslední zrnka   pamětí

poztrácí se    za oponou

a odplavou v jarním dešti.

 

Pryč, daleko pryč   ode mě.

Nic není, nic tam nezbude.

Vědomí vězněm v temnotě

a již nikam dál    nepůjde.

 

Autor Penemue, 15.06.2024
Přečteno 174x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, J's .., zase já, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí