Listopad
Pro nás není slunce,
dnešní den prší,
z těla krev srší.
Nevěřím na další šance.
Mám stále častěji,
větší bolesti.
Já nemůžu
a nechci dál,
žít v nenávisti,
kterou jsi mi dala.
Má krev uniká,
ale teče pomalu.
Padá listí,
a studený vítr,
vyhnal další hektolitr.
Mám starosti:
JÁ znovu vykrvácel.
Hrom zaburácel.
JÁ se zapotácel
a mrtvý dopadl,
hubou do listí,
nasáklého nenávistí.
Přečteno 77x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, cappuccinogirl, mkinka, Tomcat
Komentáře (1)
Komentujících (1)