Zmizení
Janku jeden, splň mi přání,
kde jsi zmizel, nemám zdání.
Ztratila se, i tvá milá
co se k tobě tak tulila.
Vrať se zpátky, do zahrádky
je nám smutno, nejsou hrátky.
Na kameni jsou tvé stopy
brzy přijdou zase tropy.
Zůstalo zde vaše dítě
hledá vás tu, lítá hbitě.
Je mu smutno, je zde samo
hledá, volá, táto, mámo...
Ty tvé ještěřičkové báseňky jsou vážně prima, vždycky mi vykouzlí úsměv:-)*
18.06.2024 13:27:03 | cappuccinogirl