Tenhle text je myslím o pořezaném zápěstí. Ty poslední básně se mi nelíbí. Než uměleckou hodnotu při čtení přemýšlím o rozpoložení autorky. Jako by to bylo volání o pomoc... Neznám tuhle kočku ale dost dlouho, abych to mohl poznat sám. Proto tohle píšu..
Doufám, že se pletu a tohle je jen temná chvilka, kdy Tvé světlo sílu sbírá..
Že bude stačit i malé kouzlo...
Třeba Ranní Čaj před spaním a obejmout.
19.06.2024 19:16:48 | Tom4594
Děkuji za dlouhý komentář.Mam tu přes 2 a půl tisíce básni a chápu, že jsou mezi nimi, které ti nesednou, nepíšu na objednávku,ale překládám svobodnou tvorbu.
19.06.2024 20:08:35 | mkinka
Řeka je čistá plná života, krása pro oči i duši. Jen najít tu cestu k živé vodě.
18.06.2024 23:06:24 | Paulín
Moc zajímavé dílo, jen-já bych ten přítok viděla spíš jako posilu, než zajatce...ale to nic nemění na tom, že se mi to moc líbí, tohle volání o pomoc mne velmi oslovilo...
18.06.2024 16:49:06 | cappuccinogirl
každý pramen někam ústí, to někdo napsal Nick Cave
18.06.2024 16:18:17 | nerez