Svět není horší než dřív
Staří nadávají, mladí jsou jiní
A všichni ho znalí jsou líní
Svět není horší než dřív
...vše je při starém...
Stárnou však lidé - stárneme my
...a při starém (či starých) vše nebude...
...Asi mám starosti...
Ni lid není horší než dřív
Jen je ho víc, a proto víc zlobí
Jako děti, jichž tak ubylo...
...Být dítětem by se jim líbilo...
A děti nejsou horší než kdysi
Jen si míň hrají
A v dvanácti si zlomí srdce...
...a žíly...
Svět není horší než býval...
Jen jsem si všiml,
že je čím dál tím stejnější...
A z displeje na mě kouká
Ze zúžené reality
Koťátko
Křečík
Válka
Králík
Nabouraný vlak
...A roztomilý mýval...