Divadelní hra
Proplétáš se s mými prsty,
má královno prokletá...
Divadelní scéna je prázdná,
stala se koncem společného světa.
Tak proč?
Strkáš prsty do mého srdce,
když já to nechci...
Tak vezmi si své věci
a nech mě kostým převléci.
Představení dávno zhasla světla.
A proto v mém srdci zbrojí tma.
Tak promiňte mi královno,
já nechci tuhle hru,
dál hrát...
Přečteno 71x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, enigman, mkinka, martinaV, cappuccinogirl
Komentáře (1)
Komentujících (1)