Není to fér

Není to fér

Zuří mi mobil ze zpráv,
Co mi ostatní posílají.
Nalákala jsi je,
Aby mi psali nehezké věci.
Pobodala jsi mne,
A sama ses napatlala kečupem,
Jen aby ti každý uvěřil,
Že vše je má vina.
Za mými zády jsi jak prezident,
Pyšná a charismatická.
Ale když ti napíšu,
Aby ses mi vyvztekala jak moc špatný jsem,
Jen otráveně na mne syčíš,
Že to nepochopím a nikdy nepřiznám chybu.
Někdy z toho chci kopat do země svými nohy,
Z toho pocitu jak moc je to nefér.
Oni tebe vyslechli,
Ale mne ne.
Oni radši věří lhářce co chce převést všechnu vinu na mne,
Ale mne ne.
Oni radši zavřou oči na ty stopy na mém těle co jsi po mne zanechala,
Než aby se mne zeptali co se stalo.
Vypnu mobil,
Zapálím si cigaretu na balkoně.
Musím se dočkat dalšího rána,
Možná to ráno bude už lepší...

Autor NastyinyObjetí, 25.06.2024
Přečteno 67x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, Tomcat, Anfádis, mkinka, cappuccinogirl, Exnerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

díky za každé nové ráno

26.06.2024 10:53:05 | jort1

líbí

Dám ti radu, já si dám k sobě kocoura a je líp

25.06.2024 20:05:18 | mkinka

líbí

Zvířata vždy pomůžou.

25.06.2024 21:08:39 | NastyinyObjetí

líbí

Ano

25.06.2024 21:11:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí