Na Františku
Nemocnice v centru.
Praha se snaží
a loď vplouvá
do přístavu lidských srdcí.
Doktor léčí
a umožní návštěvu.
Žádný v bolesti
nemá rád samotu.
Podívám se na Pražský Hrad
a zřím,
že by se nemělo zapomínat
a polknu tichý majestát.
Tati, pojď na procházku.
Alespoň v myšlenkách.
Slzy necháme až pak.
19.06.2024
Přečteno 91x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, Alala, Paulín, Marťas9, Ondra, RadekČ, Kan, cappuccinogirl, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)