Šavle a motyky

Šavle a motyky

Anotace: *

Motýlím lidem upadá kůže
do bolestných muk
a do záchvatů neúroz
tak by chtěli vlétat šantány
a zaposlechnout se slzami v dusivé lítosti
jak krutý je to život
nezapomeňte křehcí brkoslavové
že v jednotě zdeptaně zpíváme
avšak nás zabíjí šavle a motyky
je toho už jen na kost
a pod ním není nic než nic
žalujte Bohu
proč je příběh zděravělý mordům
a proč zde úpíme
a proč tu smrdíme pochroumaní
i hrůzyplně zanícení lhostejně.
Autor Dejvis, 26.06.2024
Přečteno 70x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Bufik, Emani, Anfádis, enigman, cappuccinogirl, Fialový metal, Tomcat, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsem ráda že mohu číst tvou poezií a virtuálně objímám a mávám a přeji vše dobré

26.06.2024 10:52:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí