Přejete si
dát život za toho druhého.
Vidět ho alespoň
sedět na vozíku
místo postele.
Ten pohled
zní tak plačtivě.
Nic nemůžete.
Kříž v ruce
a děláte,
že nebrečíte.
Je Bůh skutečný?
Nebo si s námi hraje?
Naděje je bez barvy.
Hlava bez vlasů.
I pokyn hlavy je zázrak.
Bolest i žádný lepší zvrat.
Jen nemocniční řád.
Přečteno 91x
Tipy 24
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, hp.Rick, IronDodo, jort1, Alala, Paulín, Anfádis, Marťas9, cappuccinogirl, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)