zlomené srdce
infarkt duše
ďábel si kluše
k mrtvolce
okolo krouží
cítím jak vzít si touží
co mu neleží
u jen, žít... ( u nohou )
prostě si vzal
i bůh se mi smál
za to,
že jsem podepsal
a
ten karneval
se nevypláče
do snů.
Ukládám si...do sebe.
Za tuhle předělávku, Marco, moc dík...oslovila fest...ty jo a takhle na noc, se zvencnu, zatra...
27.06.2024 23:28:14 | cappuccinogirl