Tmavý podzim

Tmavý podzim

Každý den se smutkem plouží,
z tisíce barev mi zbývá šedá,
noci mě živými sny souží,
když přijde ráno, tak prázdné běda.

Ticho, to čekání na neposlané,
slova zanikají v myšlenkách,
dny ve stínu, křivdou znamenané,
odfoukly jak z cesty prach.

Hlava říká: čas léčí přeci,
co však umí léčit naději,
ta pevně svírá, drží srdce v kleci,
hledám se a ztrácím hlouběji.
Autor NoWord, 28.06.2024
Přečteno 67x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Kan, Fialový metal, mkinka, Konipásek, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Líbí se mi

28.06.2024 19:43:49 | Bufik

líbí

Děkuji za komentář, rád někoho potěším svým smutkem.

29.06.2024 20:48:24 | NoWord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí