po kamenech loďka pluje
silný proud však usiluje
o život její
už dávno potopený
rozervat chce na kusy
co zbylo z čehosi
na věky ztraceném
čase minulém
z posledních sil
ještě pár chvil
vzdoruje
až loďkou propluje
nebeský vír
...
..
.
slzy kanou
Achjo, Ondrášku, co mi to děláš... tak krásná, tak smutná...ty prostě umíš.
01.07.2024 21:58:18 | Jupiterka
Slzy kanou- říká nashledanou
však v tom se vítr otočí
loďku rychle obtočí
opět vpluje do života
a po smutku bude veta- řekl Culík ubreptaný:-))).
Moc pěkně smutná básnička, hezky jsi napsal.
01.07.2024 13:36:31 | CULIKATÁ
:-)))
Culíčko milá, ano - přesně tak - po smutku veta! :-)
Moc Ti děkuji :-)*
01.07.2024 15:20:43 | Ondra