Já už poznal, jak to bolí,
zažil jsem si úspěch skvělý,
fanfáry mi v uších zněly,
proč si sypat do ran soli?
Nevracím se životem,
žiju jenom přítomností,,
dítě malé opět jsem,
spatřím krásu maličkostí.
04.07.2024 05:47:56 | Wiatr50
Mé dvě hvězdy zářící
Mě navždy kotvý v minulosti hořící
Milovat je budu i když to bolí
S láskou si tak sypu do ran solí
06.07.2024 13:01:04 | LeaLee