Darkness
Anotace: další depresivní do sbírky
Vězněm vlastní hlavy
Bloudím sám světem
Brodím se davy
Nevšímán, nechtěn
Temnotou sžírán
Hledám nějaký světlo
Samotou ztýrán
Odmítám lidský teplo
Tolikrát zrazen
Nevěřím již ani sobě
Vyhasl plamen
Přežívám v hrobě...
Přečteno 62x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (3)
Komentujících (3)