Broken

Broken

Anotace: o lásce

Dal jsem ti srdce
Tys zdrtila jej v prach
Tím že tvé je přelétavé
Má spousty nestálých drah

Dal jsem ti duši
Rozložila jsi ji na kusy
Bezmezně tě milovat
Má svoje mínusy

Dal jsem ti život
Ty ses mu vysmála
Zabředlá do svého
Jiný jsi hledala

Dali jsme si těla
Já tobě, ty všem
Věřit ti věrnost
Jen naivní sen

Dali jsme si vztah
Zpočátku vášnivý
Jak vzplanul tak zhasl
Chcípl od chlastu a rutiny

Zlomený jak sirky
Odhozený do smetí
Spolu, však sami
Navěky prokletí...
Autor hp.Rick, 01.07.2024
Přečteno 57x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, Marťas9, Kubíno, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Silně zachycený emoce...

01.07.2024 17:03:56 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí