Tetě do nebe
Sotva jsem na nohou stála
na obrázek
jsem se dívala.
Byla tam holka malá
a krásně se smála.
Víš, to je Jaruška.
Byla by Tvá teta,
kdyby zápal plic nedostala.
Ve čtyřech letech se neumírá,
ale penicilin nedostala.
Ještě nebyl holčičko.
Žije s námi.
Je naše srdíčko.
Přečteno 113x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, Fialový metal, Verunka1, Frr, cappuccinogirl, jort1, Emani, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)