Prach
Už vidím kříže
i černou tmu.
Skrz mříže
se rozhlédnu.
Bez spánku
v traumatu divných snů.
Prach jsi
a v prach se obrátíš.
Tělo je příděl
a duše pláče
nad rozlitým mlékem.
Co by mohlo být?
Kdyby ten a ten mohl žít.
Aleluja.
Pojďte andělé blíž.
Co je to vlastně smrt?
Možná konec
i snad naděje bez hranic.
Čert neví
a anděl právě duši píchl.
Je nebe i pro nevěřící?
Slza i bez tlukotu srdce
přilne a kvílí
do úzkostlivé vánice.
Co vůbec tu jsme?
Jak vypadal by život bez konce?
Přečteno 86x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Fialový metal, jort1, Jan Kacíř, Marťas9, Sonador, Emani, Ondra, Psavec, Anfádis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)