Pták v kleci
Když se srdce zlomí
Hlavně zradou přeci
Jsi uvězněn ve vědomí
Jsi jako pták v kleci
Mlátíš křídly o mříže
Bez pocitu beztíže
V panice se lámeš
Dál letět nezvládneš
Přečteno 73x
Tipy 6
Poslední tipující: Marťas9, Kan, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)