Zvláštní svět
Asi neexistuje amulet.
Nepotkají se dva lidé,
co se těsně milují.
Jen mafie bere vidle
a spřádá plány
i šíří cynismus.
Drsný smích
zalézá do hlavy
v siréně úzkosti.
Těšení na smrt
ve světě bez citu.
Bolest objímá paletu,
co hřmí v podobě hvězd
na rozdvojený parapet.
Bože.
Přibliž se.
Teď a teď.
Přečteno 64x
Tipy 26
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, jort1, Dejvis, kozorožka, zase já, Emani, Tomcat, Ophelia81, Psavec, ...
Komentáře (0)