Zvony teskně bíjí
Zvony teskně bíjí
a umíraček bdí
nad rudou oblohou
co by krev v ní srazila řev
do suchomilné trýzně katechismu
zmrzačených nebožtíků
a jejich vypelichaných holoubátek
kde smírčí vinou křižák padouch
spustí výpravu hedvábných sítí
a přilepí na něj z kapiček zášť
v oněch zlobohrách vzteklin zpupných vražd
kterým utne kosa hlavy bouřlivých žit
tak bojte se vy příživníci lakotní
budou brzy steny tmy skelných zatmění hutně vřít.
Přečteno 67x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, Anfádis, Sonador, Ophelia81, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)