martyrium křehké noci,
vlnobití v bocích
neubráním se bezmoci
nesmím se dotknout
prostory smí se protnout
ale neuniknout
do tratoliště krásy
v zakázaném dvojčasí.
Tak prostopášná dál ve své nahotě
nahrává průsvitné temnotě
blíží se počátek
konce hříchem provoněných hrátek
budím se ze snů konečně
Zbytečně
já kašlu na zákazy - zkus ty to taky
jít tam, kde krása v dvojčasovém stylu
kde zastíní hřích prostopášné mraky
tam provověné hrátky nekončí
a maj´ svou křehkou úžasnou i sílu :)
zkus ten sen dokončit!!
17.09.2024 14:32:59 | šuměnka