Chybovat je lidské

Chybovat je lidské

Anotace: Harmonika 2024

Introvertní rovina
hřmí v kolotoči médií.
Každý se dívá jinak
a pravda je medvědí.

Je vedro a mozek nedává.
Nesoulad hráškem v krku,
co rozkucká.

Občas i lež kvete
a cynismus je zahrádkou
v atomové hlavě.

Promiňte.

Je svět v pořádku?

Já nevím.

Blesk snímá první řádku
bez soukromí.

A vír dělá cha a cha.

Nu což.

I v divadle šašek
za manéží brečí.


Slunečno je občas ve zvláštní křeči.
Autor mkinka, 09.07.2024
Přečteno 96x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Paulín, Fialový metal, Dejvis, annanymsová, jort1, RadekČ, Ondra, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Šašek, co rozdává smích, však smutnou má duši....;-)

09.07.2024 13:31:41 | Tomcat

líbí

Ano

09.07.2024 13:47:08 | mkinka

líbí

Už to tak chodí*

09.07.2024 13:48:21 | Tomcat

líbí

Máš pravdu

09.07.2024 14:17:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí