Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Harmonika 2024

V zákoutí brečela báseň,
že nejsou spolu
a hrnek padal
i ten měl svěšenou hlavu.


Přála si uzdravení
pro vzdáleného horolezce
cest vznešených
od Boha prostřených.


Trousila slova
jako slzy.


Je daleko.
On to neuvidí.


Chtěla mu dát smích.
Autor mkinka, 10.07.2024
Přečteno 82x
Tipy 32
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, Paulín, IronDodo, Fialový metal, Verunka1, jort1, Alci, Ophelia81, zase já, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

V zákoutí brečela Tvoje báseň
já viděla padat její velké slzy,
na pomoc ji pošlu píseň
ta veselými tóny usuší slova brzy.

10.07.2024 17:06:35 | Verunka1

líbí

Objimam zlatíčko

10.07.2024 17:30:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí