Socha
Jsem socha ze sádry,
co uvnitř je dutá.
Ruce mi upadly
a strnulá, nehnutá,
v čekání na cosi
snad stovky světelných let,
už osud neprosím,
sádrová nemohu zrezivět!
Přečteno 73x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, cappuccinogirl, Psavec, Kan, mkinka
Komentáře (0)