Vzkaz do nebe

Vzkaz do nebe

Anotace: opět ve mně ožily vzpomínky na mou milovanou babičku

Do nebe Ti vzkaz posílám,

jak moc jsem Tě milovala

Před dlouhými roky jsi mě navždy opustila,

nikdy ses už nevrátila

 

Tolik věcí jsem Ti říct nestihla,

Tvá ztráta mě hodně zasáhla

Ty jsi vždy pro mě mámou byla,

láskou jsi mé srdce naplnila

 

Lásku, podporu a moudrost jsi mi předávala,

důležitou oporu jsi mi v životě poskytovala

Vzpomínky na Tebe ve mně stále přetrvávají,

hluboko v mém nitru se skrývají

 

Když jsem smutná a jako želva brečím,

v mysli se mi Tvá slova vabaví

Ten proud slz se snad nikdy nezastaví,

slyším, jak mi říkáš - "Nebreč, Míšenko!"

 

Chci za Tebou odejít,

mít od všeho a všech klid a pokoj jako Ty

To je mé toužebné přání,

které se mi jednou vyplní

Autor Misha, 10.07.2024
Přečteno 78x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, cappuccinogirl, Paulín, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Mišulko, je tolik, tolik cejtit, jak jsi svou babičku milovala. Krásné dílko jsi jí věnovala. Je uvnitř tebe...a díly tomu - pořád s tebou.

10.07.2024 23:11:27 | cappuccinogirl

líbí

hodně jsem svou babičku milovala, dala mi toho tolik do života...

28.08.2024 21:53:45 | Misha

líbí

Až jsi mě rozbulela Misho, hned jsi mi básničkou evokovala i mou milovanou babičku, také mi moc a moc chybí:-(

10.07.2024 21:02:24 | CULIKATÁ

líbí

cítím, že je pořád se mnou, protože je stále v mém srdci...

28.08.2024 21:54:29 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí