Snad zítra bude den lepší
i dnešní večer může být hezčí
stačí někoho pozvat nebo zavolat
a z jeho přítomnosti,hlasu se můžeme radovat.
Nebo můžeme vyjít do přírody
.
její energií,silou se můžeme obklopit
a nenechat vlastní smutek zvítězit.
Tohle jsou jen některé metody
Ty mě můžeš zavolat kdykoliv
já budu naslouchat
a počkám ....až Ti bude líp.
16.07.2024 13:30:34 | Verunka1
snad zíta budeme lepší
a život bude hezčí...
16.07.2024 12:41:17 | nerez