Rozepni mi kůži
Mezi ústraním a otevřeností
putoval můj hluchý řev
rozkvétal mi úsměv
bez emocí
seberu ze země
padlou tíhu
opráším ji
a vrátím zpět na ramena
Ve dvou se to lépe táhne
táhni taky
jako šachový velmistr
s prapodivným výrazem
ustel si vedle mě
budeme spolu spát
smilstvo myšlenek
a nevyslovených přání
rozepni mi kůži
zahal vlastní stud
a řekni mi přesně
co cítíš
jsem si naprosto jistý že to nechci slyšet
Přečteno 87x
Tipy 12
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Jan Kacíř, Ophelia81, Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, Alegra, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)