nic

nic

temnota, prázdno a nic.
jen na dně se drze povaluje
mé sobectví.
pal vocuď, hajzle!
nechce se hnout.
prý: já jsem ty a ty jseš já!
no, není to hrozný?!
nenakopal by ses?
budu muset tančit jak pískáš?
mám na to - vzdorovat?
a co když tě porazím?
zbude něco?
jen temnota, prázdno a nic.
a někde na dně
kouká se na mně
rozplizle, ladně
můj hnis.
radši nevidět,
neslyšet,
nežít.
Ty jsi, který jsi
a já jsem, který nejsem.
doprdele, nejsem.
Autor masoks, 17.07.2024
Přečteno 65x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Marten, Jordliana, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Každej máme to svý "já":-)
Někdy je těžký vydržet se sebou...
zvlášť, když něco pořádně zvořem...
vlastní chyby se těžko odpouštěj...

17.07.2024 15:39:44 | cappuccinogirl

líbí

jo, jo, obzvláště ty s přesahem.
děkuju za podporu. :-)

17.07.2024 16:15:41 | masoks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí