Vandal
Ráno mi ani káva nechutná,
když náměstí je smutné
a kytky rozšlapané.
Proč?
Kdo nemá rád kytky?
Slza po obličeji jim kyne.
V hlíně umírá krása
a třese se jako žena,
co nemá, kam jít.
Jednota a květinový kapesník.
Ztracený cit
a v řasách
šikmé pípnutí.
Tady byl člověk
zlou vichřicí.
Adie, naivito.
I v létě je v duši sníh.
Přečteno 77x
Tipy 37
Poslední tipující: Misha, mravenec, Jan Kacíř, Tom4594, Paulín, IronDodo, jort1, kvaj, Pacik, Ž.l.u.ť.á.k., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)