Jsi tu sama
Ve kruhu lidí
Oni to vidí
A přesto jsou
Úplně slepí...
Jsi tu sama
Oči máš smutné
A ticho kolem
Je tmavé, hutné
Hluché a kruté...
Jsi tu sama
O pomoc voláš
A ručku skrýváš
V zoufalství svém
Za zádama...
Jsi tu sama
A o samotě
V duše temnotě
Na ostří nože
Jen to ne, Bože...
Jsi tu sama
A s Tebou pouze
Kapička krve
Zasychá nouze
Na ručce v strouze...
Jsi tu sama
Jsi tu s náma
Vteřiny brečí
Strašně se vlečí
Bolestně dlouze...